Voor alle aanbouwdelen voor uw heftruck gaat u naar Durwen Benelux. Wij hebben namelijk al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van voorzetapparatuur voor heftrucks. Als leverancier van heftruckvoorzetapparatuur van het merk Durwen uit Duitsland leveren wij in de hele Benelux. In de fabriek in Duitsland werken de best geschoolde vakmensen aan de apparatuur waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen leveren. Ook bij Durwen Benelux werken de meest vakkundige medewerkers die u helpen op het gebied van reparatie en onderhoud van uw apparatuur.

Heeft u interesse in onze producten?

Diverse aanbouwdelen voor uw heftruck bij Durwen Benelux

Breid met onze aanbouwdelen uw heftruck uit en geniet van nog meer functionaliteiten. Wij hebben een breed assortiment aan aanbouwdelen waardoor uw heftruck helemaal op maat gemaakt kan worden, zoals:

Aanbouwdelen heftruck

Bel ons als u onderdelen wenst te huren

Huurt u liever voorzetapparatuur voor uw heftruck? Ook dat is mogelijk. Wij verhuren zowel nieuwe als gebruikte en zowel hydraulische als mechanische voorzetapparatuur. U kiest voor verhuur op korte of lange termijn. Omdat onze huurvoorraden erg wisselend zijn, is het verstandig om contact met ons op te nemen voor het actuele huuraanbod. Bel daarvoor naar +31 (0)73 – 6400051.