N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Balenklem

Een goede balenklem koopt u natuurlijk bij Durwen Benelux uit Drunen, nabij ‘s-Hertogenbosch. Producten van het gevestigde en bekende merk Durwen bestelt u gemakkelijk vanuit de hele Benelux. Deskundige vakmensen produceren in de Duitse fabriek de beste voorzetapparatuur voor heftrucks, zoals een balenklem. Deze bestelt u vervolgens bij ons. Koopt u bij Durwen? Dan bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

De juiste balenklem voor palletloze handling van materialen

We hebben verschillende soorten balenklemmen in ons assortiment. Zo hebben we de balenklem PBK ISO II/III/IV en de recycling balenklem PBK ISO I/III/IV. Deze klemmen zijn speciaal gemaakt voor compacte bouwmaten en bieden hiervoor een stabiele constructie. Ze zijn voorzien van een ventielgestuurde sideshift en hebben slanke armen, waardoor het mogelijk is om de balen dicht tegen elkaar te stapelen. Daarnaast hebben we ook een draaibare balenklem die 360 graden kan draaien om de goederen nog flexibeler op te kunnen nemen en te verladen.

Jarenlang gebruik dankzij onze professionele service en deskundig onderhoud

Onze Durwen ServicePlus Technologie staat voor prestaties om een minimum aan reparatiekosten en onderhoud te realiseren. We zorgen daarmee voor een snelle en makkelijke vervanging door modulaire geschroefde componenten te gebruiken. Wij hebben een eigen onderdelenmagazijn en een werkplaats voor reparaties en revisies. Daarnaast is de hulp van onze technische dienst beschikbaar in heel de Benelux. Is er een storing aan uw apparaten of hebben ze onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.

Andere bezoekers bekeken ook:

Neem nu contact met ons op!