360° draaibare rotator: DG

DG
Video afspelen

360° draaibare rotator: DG

De 360° eindeloos draaibare rotator, type DG, heeft een stabiel, compact gietstalen frame en een solide en slijtvaste worm-wormwiel aandrijving, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd ingrijpen. Het draailager is afgedicht tegen stof.

360° draaibare rotator: DG-S

De 360° eindeloos draaibare rotator, type DG-S, is voorzien van een separate sideshift, zodat u altijd de beschikking heeft over de volledige sideshiftslag. Het apparaat heeft een stabiel gietstalen huis en een solide en slijtvaste worm-wormwiel overbrenging, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd de draaikrans aandrijven.

360° draaibare rotator visserij-uitvoering: DG-F

De 360° eindeloos draaibare rotator, type DG-F, heeft een stabiel, compact gietstalen frame en een solide en slijtvaste worm-wormwiel aandrijving, waardoor altijd meerdere tanden tegelijkertijd ingrijpen. Het draailager is afgedicht tegen stof. Deze visserij-uitvoering is uitgevoerd met een multi-layer oppervlaktebescherming, gegalvaniseerde delen, verzinkte bouten en externe smeerpunten. Hierdoor is deze uitvoering uitermate geschikt voor de vis- en haven industrie.