N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Heftruck voorzetapparatuur

Durwen Benelux is dé leverancier van heftruck voorzetapparatuur voor de Benelux. De fabriek van Durwen staat in Duitsland en sinds 2012 is er een vestiging in Nederland opgericht. Vanuit de vestiging in Drunen leveren wij heftruck voorzetapparatuur in de gehele Benelux. In de fabriek in Duitsland wordt gewerkt met de meest moderne technieken en machines en de meest vakkundige werknemers om heftruck voorzetapparatuur van de beste kwaliteit te vervaardigen.

Durwen Benelux: dé leverancier van heftruck voorzetapparatuur

Wij hebben diverse soorten heftruck voorzetapparatuur. Zo hebben we bijvoorbeeld sneeuwschuivers in ons assortiment die gemonteerd kunnen worden op vorken. Zo maakt u van uw heftruck in een handomdraai een sneeuwschuiver met een schuiver die 30 graden naar links en rechts zwenkbaar is. We hebben ook voorzetvorkenborden om het bestaande vorkenbord te verbreden; eenvoudig te monteren. Daarnaast hebben we ook werkkooien die ook gemonteerd kunnen worden op vorken. Dit is ideaal voor onderhouds- en montagewerkzaamheden. Zo kunt u met onze verschillende soorten voorzetapparatuur uw heftruck gemakkelijk ombouwen!

De beste service

Heeft uw voorzetapparaat een storing of is deze defect? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij hebben namelijk al meer dan 70 jaar ervaring en weten precies hoe onze apparaten in elkaar zitten. Neem voor het aanschaffen of voor het repareren van uw voorzetapparatuur contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 51. Dan helpen wij u graag verder.

Andere bezoekers bekeken ook:

Neem nu contact met ons op!