Palletomkeerder: PWK

PWK
Video afspelen

Palletomkeerder: PWK

Een palletomkeerder is een veelgebruikt product op het gebied van voorzetapparatuur. Het type PWK biedt u Duitse kwaliteit en tal van voordelen. Benieuwd naar deze voordelen en specificaties van dit type? De medewerkers van Durwen Benelux B.V. geven u hier graag meer informatie over.


Waar kunt u de palletomkeerder PWK voor inzetten?
De palletomkeerder, type PWK, wordt ingezet voor het draaien van gepalletiseerde goederen en het wisselen van pallets. De vorkparen zijn op een vaste afstand ingesteld. De rotatie-eenheid is gebaseerd op de Durwen-rotator met worm-wormwiel aandrijving. Voor deze palletomkeerder zijn twee hydraulische functies vereist.


Haal maximaal rendement uit uw palletomkeerder met de DSP-Technologie
Als u de palletomkeerder, type PWK, in huis heeft gehaald, wilt u natuurlijk wel een maximaal rendement behalen. Dat is dan ook precies de reden waarom u voor onze service, genaamd de DSP-Technologie, kiest. U realiseert een maximale inzet met een minimum aan onderhoud en reparatiekosten. Onze medewerkers lichten de DSP-Technologie telefonisch verder voor u toe.


Kies voor Duitse kwaliteit en werk jarenlang met het grootste gemak met uw palletomkeerder
De combinatie van onze palletomkeerder en de DSP-Technologie, zorgt ervoor dat u jarenlang met het grootste gemak blijft werken met uw palletomkeerder. Heeft u vragen over de palletomkeerder, type PWK. Vragen over onze DSP-Technologie? Of overige vragen? Wij staan u graag te woord via +31 (0)73 – 640 00 51.