Vorkenversteller: PZV

PZV

Vorkenversteller: PZV

De vorkenversteller, type PZV, maakt gebruik van T-profielen om de vorken te verstellen. Compacte bouw zorgt voor goede technische eigenschappen ene een uitstekend doorzicht voor de gebruiker. Standaard FEM vorken kunnen hier gebruikt worden. Voorzien van een ventielgestuurde sideshift.

Vorkenversteller: PZV-S

De vorkenversteller, type PZV-S, maakt gebruik van T-profielen om de vorken te verstellen. Compacte bouw zorgt voor goede technische eigenschappen en een uitstekend doorzicht voor de gebruiker. Standaard FEM vorken kunnen hier gebruikt worden. Voorzien van een constante sideshift.

Vorkenversteller: PZV-G

De vorkenversteller, type PZV-G, maakt gebruik van T-profiel geleiding voor de vorkenverstelling. Compact design biedt betrouwbaarheid en een uitstekend zicht aan de chauffeur. De sideshiftslag is afhankelijk van de huidige positie van de vorken. Dit voorzetapparaat is uitgevoerd met geschroefde vorken.

Vorkenversteller: PZV-GS

De vorkenversteller, type PZV-GS, maakt gebruik van T-profiel geleiding voor de vorkenverstelling. Compact design biedt betrouwbaarheid en een uitstekend zicht aan de chauffeur. Door de toepassing van een separate sideshift, heeft u altijd de beschikking over de volledige sideshiftslag, ongeacht de vorkpositie. Dit voorzetapparaat is uitgevoerd met geschroefde vorken.

Vorkenversteller: PZV-GC

De vorkenversteller, type PZV-GC, maakt gebruik van T-profiel geleiding voor de vorkenverstelling. Compact design biedt betrouwbaarheid en een uitstekend zicht aan de chauffeur. Deze container versie is uitgerust met geschroefde vorken. De vergrote sideshiftslag vergemakkelijkt het laden en lossen in krappe ruimtes zoals containers en trailers.