Witgoedklem: UKK-serie

UKK
Video afspelen

Witgoedklem, vaste armen: UKKS

De witgoedklem, type UKKS met vaste armen, is geschikt voor het palletloos transport van verpakte goederen (bruin- en witgoed, zoals bijvoorbeeld televisies, wasmachines, koelkasten) Door de rubber beklede armen met groot oppervlak wordt de klemkracht gelijkmatig over de last verdeeld. Het optimale doorzicht van het klemframe geeft een veilige en efficiënte wijze van werken. De klemarmen zijn geschroefd en eenvoudig uitwisselbaar.

Witgoedklem, pendelende armen: UKK-PE/PD

De witgoedklem, type UKK-PE/PD met scharnierarmen is ontworpen voor het palletloos transporteren van huishoudelijke apparaten. De UKK-PE is uitgerust met een enkele pendelende armen. De UKK-PD is uitgerust met een dubbel pendelende armen voor een optimale drukverdeling over beide contactplaten.

Witgoedklem, één vaste en één pendelende arm: UKK-PSE/PSD

De witgoedklem, type UKK-PSE/PSD, heeft een vaste arm om het witgoed te splitsen en een pendelende arm voor een optimale drukverdeling. De UKK-PSD heeft een vaste arm om het witgoed te splitsen en één drievoudige scharnierende arm voor optimale drukverdeling. De UKK-PSE witgoedklem heeft een vaste arm en één arm met enkele scharnier.