Schuimrubberklem type USK

USK

Schuimrubberklem type USK

De schuimrubberklem, type USK, wordt ingezet voor opname van schuimblokken en soortgelijke goederen. Met de ronde armen kunnen goederen geklemd worden zonder deze te beschadigen. Op deze manier verplaatst u kwetsbare goederen dan ook een stuk zorgelozer dan met andere voorzetapparatuur. De schuimrubberklem van Durwen Benelux B.V. uit Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, is er namelijk op gemaakt.


Kies voor een schuimrubberklem die nog jaren meegaat
Wanneer u een schuimrubberklem bij ons bestelt, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. In onze eigen fabriek in Duitsland werken namelijk enkel geschoolde vakmensen en gebruiken we de modernste machines. Hierdoor leveren we klemmen die jarenlang meegaan en slechts weinig onderhoud nodig hebben. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim aanbod, waardoor u zeker de klem vindt die u voor uw toepassing nodig heeft. Denk daarbij onder andere aan:
• Balenklemmen
• Heftruckklemmen
• Vorkenklemmen
• Witgoedklemmen
Wat voor klemmen u ook nodig heeft; wij hebben altijd een passende oplossing voor u.


Neem contact met ons op voor meer informatie
Heeft u interesse in een schuimrubberklem? Of wilt u eerst meer weten over deze en andere klemmen uit ons productaanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051. we beantwoorden al uw vragen graag en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken voor de aanvulling van uw machinepark.