Wilt u voorzetapparatuur huren? Durwen Benelux B.V. uit Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, beschikt over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte voorzetapparatuur in mechanische en hydraulische modellen. Deze apparatuur is voor zowel de korte als lange termijn beschikbaar. Hierdoor kunt u altijd de voorzetapparatuur huren voor zolang u die nodig heeft.

Heeft u interesse in onze producten?

Verschillende soorten voorzetapparatuur huren

Wanneer u bepaalde voorzetapparatuur slechts tijdelijk nodig heeft, is huren een verstandige keuze. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over afschrijving, opslag en onderhoud, maar beschikt wel over de apparatuur die u nodig heeft. Wat voor voorzetapparatuur u ook wilt huren; u vindt het in ons uitgebreide aanbod. Enkele voorbeelden van apparatuur die u bij ons kunt huren:

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van voorzetapparatuur die wij produceren. Er is uiteraard nog veel meer mogelijk. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Voorzetapparatuur huren

Informeer naar de beschikbaarheid

Wegens continue wisselende huurvoorraden, adviseren wij u voor het meest actuele aanbod huurapparatuur contact met ons op te nemen. Desgewenst kunnen wij de voorzetapparatuur die u wilt huren aan uw wensen aanpassen en monteren op locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0)73 – 6400051 of stuur een e-mail naar service@durwenbenelux.com. U kunt ook het contactformulier invullen.