N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Voorzetapparatuur

Voor het aanschaffen van al uw voorzetapparatuur voor heftrucks moet u bij Durwen Benelux zijn. Al sinds 1947 zijn wij expert op het gebied van heftrucks en sinds 1970 wordt er in onze fabriek in Duitsland ook voorzetapparatuur voor heftrucks gemaakt. Door onze jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Durwen: dé leverancier van voorzetapparatuur voor heftrucks

We hebben een breed assortiment aan voorzetapparatuur op het gebied van klemmen, schepbakken en vorkenverstellers, maar we hebben bijvoorbeeld ook sneeuwschuivers. Maak in een handomdraai een sneeuwschuiver van uw heftruck door deze te monteren op de vorken. De schuiver kan tot wel 30 graden naar links en naar rechts schuiven. Daarnaast hebben we ook voorzetvorkenborden en werkkooien zodat u nog meer uit uw heftruck kunt halen.

Ook te huur

Wij produceren vanuit onze fabriek in Duitsland al jarenlang een breed assortiment aan voorzetapparatuur voor heftrucks. U kunt deze bij ons ook huren! Wij hebben namelijk een ruime huurvoorraad met daarin zowel gebruikte als nieuwe en zowel hydraulische als mechanische voorzetapparatuur. Deze kunt u voor een lange of korte periode huren. Echter wisselt ons huuraanbod vaak en is het verstandig om ons eerst te raadplegen voor het huidige huuraanbod. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 51. Natuurlijk kunt u ook nieuwe voorzetapparatuur kopen door te bellen naar dit nummer!

Neem nu contact met ons op!