N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Vorkheftruck

De beste voorzetapparatuur voor uw vorkheftruck vindt u bij Durwen Benelux B.V. Wij zijn dé leverancier van heftruckvoorzetapparatuur van het Duitse merk Durwen in de Benelux. Al sinds 1947 is in Duitsland de basis gelegd voor Durwen Maschinenbau en sinds 1970 wordt er voorzetapparatuur voor vorkheftrucks geproduceerd. Bij ons vindt u voor uw vorkheftruck onder andere verschillende vorkenverstellers in het assortiment. Zo hebben we meervoudige en enkelvoudige vorkenverstellers die van één tot wel acht pallets kan opnemen en van en naar elkaar toe kunnen bewegen. Wanneer u uw vorkheftruck van voorzetapparatuur van Durwen voorziet, bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Ruim aanbod voorzetapparatuur voor uw vorkheftruck

Naast vorkenverstellers hebben we nog veel meer voorzetapparatuur voor uw vorkheftruck. Onze fabriek in Duitsland produceert namelijk al sinds 1970 voorzetapparatuur voor heftrucks en onze vakkundige medewerkers hebben hier dus al jaren ervaring mee. In ons assortiment hebben wij o.a.:

Reken op ons voor onderhoud en reparatie

Wij maken al onze apparatuur volgens onze Durwen ServicePlus Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat u zo min mogelijk onderhoud heeft aan uw apparatuur en dat, mocht er onverhoopt toch een onderdeel kapotgaan, de reparatiekosten laag blijven. Is uw voorzetapparaat toch defect gegaan? Dan kunt u ons inschakelen om deze te repareren. Dit doen wij dan op locatie of in onze eigen werkplaats waar we onderdelen uit ons onderdelenmagazijn halen om uw heftruck te repareren. Bel om voorzetapparatuur voor uw heftruck te kopen of om een reparatie aan te vragen naar +31 (0)73 – 6400051 en dan helpen wij u waar we kunnen!

Neem nu contact met ons op!