Vorkenspreider: ZVP

ZVP

Vorkenspreider: ZVP

De vorkenspreider, type ZVP, op klemframebasis kan bij framebreedtes gelijk aan de heftruckbreedte de vorken hydraulisch tot buiten de truckbreedte verstellen. Dit voorzetapparaat is geschikt voor toepassingen waar een grote range aan verstelbereiken gewenst wordt. Uitstekend doorzicht en minimale voorbouwmaat kenmerken dit apparaat. Klemmen van lasten is met dit apparaat niet mogelijk. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift en geschroefde vorken.

Vorkenspreider: ZVP-S

De vorkenspreider, type ZVP-S, op klemframebasis kan bij framebreedtes gelijk aan de heftruckbreedte de vorken hydraulisch tot buiten de truckbreedte verstellen. Dit voorzetapparaat is geschikt voor toepassingen waar een grote range aan verstelbereiken gewenst wordt. Uitstekend doorzicht en minimale voorbouwmaat kenmerken dit apparaat. Klemmen van lasten is met dit apparaat niet mogelijk. Standaard voorzien van separate sideshift en geschroefde vorken.

Vorkenspreider: ZVP-A

De vorkenspreider, type ZVP-A, op klemframebasis kan bij framebreedtes gelijk aan de heftruckbreedte de vorken hydraulisch tot buiten de truckbreedte verstellen. Deze versie wordt geleverd zonder vorken. Er kunnen standaard vorken aan de adapterplaten gehangen worden (ISO 2328). Dit voorzetapparaat is geschikt voor toepassingen waar een grote range aan verstelbereiken gewenst wordt. Klemmen van vaste lasten is met dit apparaat niet mogelijk. Standaard voorzien van een ventielgestuurde sideshift.

Vorkenspreider: ZVP-AS

De vorkenspreider, type ZVP-AS, op klemframebasis kan bij framebreedtes gelijk aan de heftruckbreedte de vorken hydraulisch tot buiten de truckbreedte verstellen. Deze versie wordt geleverd zonder vorken. Er kunnen standaard vorken aan de adapterplaten gehangen worden (ISO 2328). Dit voorzetapparaat is geschikt voor toepassingen waar een grote range aan verstelbereiken gewenst wordt. Klemmen van vaste lasten is met dit apparaat niet mogelijk. Standaard voorzien van een separate sideshift.

Vorkenspreider voor reachtrucks: ZVP-H

De vorkenspreider, type ZVP, kan zijn vorken breder spreiden dan zijn framebreedte. Dit is uitermate geschikt voor brede lasten of brede pallets stabiel transporteren. Deze reachtruck-uitvoeringen hebben een smal frame voor montage op de reachtruck. Klemmen is niet toegestaan bij deze vorkenspreider.