Vorkenversteller: ZVW

ZVW

Vorkenversteller: ZVW

De heavy duty vorkenversteller, type ZVW, met dubbele asgeleiding is een robuuste, beproefde constructie met een gunstige voorbouwmaat. Het voorzetapparaat biedt de mogelijkheid tot montage van standaard vorken volgens ISO 2328 evenals geschroefde vorken. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift.

Vorkenversteller: ZVW-S

De vorkenversteller, type ZVW-S, met dubbele asgeleiding is een robuuste, beproefde constructie en is met een stabiel frame verbonden. Door de toepassing van een separate sideshift, heeft u altijd de beschikking over de volledige sideshiftslag, ongeacht de vorkpositie. Het voorzetapparaat biedt de mogelijkheid tot montage van standaard vorken volgens ISO 2328 evenals geschroefde vorken. 

Vorkenversteller: ZVW-G

De heavy duty vorkenversteller, type ZVW, met dubbele asgeleiding is een robuuste, beproefde constructie met een gunstige voorbouwmaat. Dit voorzetapparaat is uitgevoerd met geschroefde vorken. Standaard voorzien van ventielgestuurde sideshift.

Vorkenversteller: ZVW-GS

De vorkenversteller, type ZVW-GS, met dubbele asgeleiding is een robuuste, beproefde constructie en is met een stabiel frame verbonden. Door de toepassing van een separate sideshift, heeft u altijd de beschikking over de volledige sideshiftslag, ongeacht de vorkpositie. Dit voorzetapparaat is uitgevoerd met geschroefde vorken.