Een nieuwe papierrollenklem schaft u natuurlijk aan bij Durwen Benelux. Deze dienen voor het opnemen van papierrollen dan wel in staande of in liggende positie. De papierrollenklem is 360 graden draaibaar en verkrijgbaar in verschillende soorten. Natuurlijk van de beste kwaliteit en met een lange levensduur. U bent verzekerd van de beste kwaliteit omdat wij al meer dan 60 jaar ervaring hebben op het gebied van heftruckvoorzetapparatuur.

Heeft u interesse in onze producten?

Een papierrollenklem van Duitse kwaliteit

De fabriek waar al onze Durwen machines, zoals een papierrollenklem, gemaakt worden, staat in Duitsland. Daar is het bedrijf begonnen en daar werken de meest vakkundige medewerkers met de modernste technieken aan onze producten. Sinds 2012 is er een vestiging in ’s-Hertogenbosch bijgekomen om de verspreiding van onze producten in de Benelux te verzorgen. Zo kunt u nu ook overal in de Benelux profiteren van de kwaliteit van de producten van Durwen.

Papierrollenklem

Deskundig onderhoud dankzij de Durwen ServicePlus Technologie

De Durwen ServicePlus Technologie is een manier om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk onderhoud gepleegd hoeft te worden aan bijvoorbeeld uw papierrollenklem of andere toebehoren voor uw heftrucks. Denk daarbij onder andere ook aan voorzetapparatuur als hydraulische schepbakken en kistenkantelaars. Daarnaast zorgen wij ook altijd voor de beste service. Functioneren uw machines niet meer naar behoren? Bel dan naar +31 (0)73 – 6400051 en dan komen wij ze repareren.