Service voor voorzetapparatuur

Voor veel bedrijven is een heftruck met de juiste voorzetapparatuur essentieel voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Als deze ongepland of voor langere tijd stil komt te staan is dat niet alleen vervelend, maar kom je ook voor onverwachte kosten te staan. Om dit te voorkomen, produceert Durwen haar producten volgens het Durwen ServicePlus principe.

Service

Wat is Durwen ServicePlus?

Service

Durwen ServicePlus staat voor maximale prestaties met minimale kosten aan onderhoud en reparaties. 

Onze jarenlange ervaring is de basis van de Durwen ServicePlus Technologie. Deze kennis brengen wij ook graag in praktijk op jouw werkvloer.
De DSP-technologie resulteert in een hogere opbrengst, minimale stilstand, effectief onderhoud en minimale kosten bij reparatie. 

Durwen levert hoogwaardige onderdelen met een zeer lange levensduur. Is er vervanging nodig, dan zijn de onderdelen eenvoudig en snel te vervangen door gebruik van geschroefde en modulaire componenten. 

Benieuwd naar wat Durwen voor jouw bedrijf kan betekenen?

Service

Voorzetapparatuur service: onze technische dienst

Durwen Benelux is leverancier van heftruck voorzetapparatuur, maar we zijn er ook voor het oplossen van problemen bij het gebruik van de apparatuur. We hebben een eigen technische dienst voor de gehele Benelux. Heb je een probleem, dan komt één van onze servicemonteurs naar je toe om dit op te lossen.

✓  Telefonische helpdesk voor monteurs
✓  Eigen technische dienst voor de gehele Benelux
✓  Uitgebreide reparatie- en revisiewerkplaats

Altijd een ruime voorraad

In ons onderdelenmagazijn hebben we altijd een ruime voorraad onderdelen. Zo hoef je nooit lang op een onderdeel te wachten en kun je de heftruck binnen de kortste keren weer in gebruik nemen. Wil je meer weten over onze service voor voorzetapparatuur of technische ondersteuning?

Service