Rotator voor heftruck

Een rotator voor heftrucks maakt het mogelijk om een lading veilig te ledigen of kantelen. Met één handeling kan de chauffeur de vorken roteren. In ons assortiment vind je verschillende varianten, zoals een kistenkantelaar, rotator met steunarm of rotator met klemhaak. Alle varianten zijn 360° kantelbaar naar beide kanten.

✓  Eenvoudig en veilig ledigen en kantelen
✓  Tot 360° kantelbaar naar beide kanten
✓  Diverse varianten: van kistenkantelaar tot rotator
✓  Combinaties met verstellers en klemmen mogelijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor rotator voorzetapparatuur? Onze collega’s adviseren je graag.

Roteren

Voorzetapparatuur om te roteren

Een rotator voor heftrucks wordt ingezet om de last te roteren. Dit gebeurt voornamelijk om machines te bevoorraden of tijdens het productieproces. Door het gebruik van een worm-wormwiel overdacht is het mogelijk om zowel linksom als rechtsom 360° te roteren. Dat is gemakkelijk voor de chauffeur, maar het is ook veilig en efficiënt. Het zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent met storten.

Rotator in industriele uitvoering

Naast de reguliere rotators voor heftrucks, vind je in ons assortiment ook uitvoeringen voor specifieke industrieën. Deze rotators zijn voorzien van extra bescherming om te kunnen opereren onder extreme omstandigheden. Uitvoeringen voor gieterijen, coldstore en visserijen behoren o.a. tot de mogelijkheden.