Reachvorken

Met voorzetapparatuur om te reachen is het mogelijk om vanaf één kant te laden en lossen: je kunt de vorken namelijk in- en uitschuiven. In de meeste gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van telescopische vorken, ofwel reachvorken. In ons assortiment vind je verschillende varianten. Deze zijn hydraulisch aangestuurd en maken het in- en uitladen van vrachtwagens eenvoudig en efficiënt.

✓  Hydraulisch uitschuifbaar
✓  Vanaf één zijde laden en lossen
✓  Verschillende varianten: van vorkenverstellers tot pantograaf

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor voorzetapparatuur om te reachen? Onze collega’s adviseren je graag.

Reachen

Waarom voorzetapparatuur om te reachen?

Reachvorken zijn een fijne oplossing om lastig te bereiken plaatsen toch te bereiken. Doordat de reachvorken uitschuifbaar zijn, is het mogelijk om een vrachtwagen eenzijdig te laden en lossen. Dit biedt gemak voor de chauffeur bij het laden en lossen, maar het is ook efficiënter en veiliger.
Video afspelen

Telescopische oplossingen

Het grootste deel van ons telescopisch assortiment bestaat uit reachvorken en vorkverstellers met reachvorken. Daarnaast is er de pantograaf: deze verplaatst het gehele vorkenbord mee naar voren. Hierdoor wordt het ook mogelijk om met voorzetapparaten zonder reachvorken dichter bij de last te komen. De slag van de pantograaf zorgt voor het eenzijdig laden en lossen van de vrachtwagen.