Voor een goede rotator die zowel wendbaar als efficiënt is, gaat u naar gieterij Durwen Benelux B.V. In ons assortiment vindt u enkel voorzetapparatuur van de beste kwaliteit. De rotators en andere producten worden al jaren in onze fabriek in Duitsland geproduceerd. Hier zijn enkel geschoolde vakmensen aan het werk en gebruiken we de modernste machines. Wanneer u een rotator koopt bij onze gieterij gaat deze dan ook nog jaren mee.

Heeft u interesse in onze producten?

Vind de perfecte rotator voor uw toepassing bij onze gieterij

Een rotator van onze gieterij kan tot wel 360° draaien. Hierdoor is deze apparatuur bijvoorbeeld uitstekend geschikt als kistenkantelaar. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten rotators, waardoor er altijd wel een kantelaar te vinden is die aan al uw wensen voldoet en die perfect bij de beoogde toepassing past. Hetzelfde geldt voor onze andere producten, zoals schuimrubberklemmen, telescoopvorken en hydraulische schepbakken.

Rotator gieterij

Profiteer van uitstekende en uitgebreide service

Met de Durwen ServicePlus Technologie van onze gieterij in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, geniet u nog langer van uw rotator. Zo heeft u geen last van langdurige ongeplande stilstand, want eventuele problemen worden zo snel mogelijk verholpen. Daarnaast heeft u een minimum aan onderhoudskosten en profiteert u van onderdelen met een lange levensduur. Wilt u meer weten over deze service of heeft u een vraag over onze rotators? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.