Bent u voor uw onderneming op zoek naar een voorzetstuk voor een heftruck? In het ruime assortiment van Durwen Benelux B.V. vindt u allerlei producten op het gebied van heftruckvoorzetapparatuur. Hier vindt u zeker een apparaat dat perfect als voorzet voor uw heftruck dient. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Heeft u interesse in onze producten?

Kies voor een kwalitatief voorzetstuk voor uw heftruck

Met de modernste machines werken wij dagelijks aan een kwalitatief hoogwaardig voorzetstuk voor de heftruck. Wij beschikken over een ruime productiefaciliteit, waar uitstekend geschoolde vakmensen werken aan uw producten. Om de kwaliteit te waarborgen, hanteren wij een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN- en ISO 9001 normen.

Voorzetstuk heftruck
Voorzetstuk heftruck

Ook voor onderhoud aan uw apparatuur

Heeft u onlangs een apparaat aangeschaft dat dient als voorzet voor uw heftruck? Ook daarna blijft u op ons rekenen. Om uw product optimaal te laten functioneren, komen wij graag bij u langs voor het onderhoud van het voorzetstuk van uw heftruck. Zo weet u zeker dat uw apparatuur voor de komende tijd in orde is. Wist u dat we zelfs trainingen geven aan monteurs? Zo kunt u als leverancier van heftrucks uw producten op de juiste manier verkopen.

Profiteer van een snelle levering van onderdelen

Als u een eigen onderneming heeft, weet u als geen ander dat langdurige en ongeplande stilstand verlies betekent. Mist u een onderdeel van het apparaat dat als voorzet voor uw heftruck dient? Dan profiteert u altijd van een snelle levering bij Durwen Benelux B.V. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid onderdelenmagazijn met producten, zoals kistenkantelaar voor de heftruck of een schuimrubberklem. Wilt u meer informatie ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in een apparaat dat wordt gebruikt als voorzet voor een heftruck? U bereikt ons via +31 (0)73 – 640 00 51.