Een praktische dozenklem van de beste kwaliteit? Die koopt u natuurlijk bij Durwen Benelux. Dat is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat voorzetapparatuur voor heftrucks maakt van de beste kwaliteit. Nu kunt u echter uw dozenklemmen en andere toebehoren voor uw heftrucks van Durwen ook kopen in de Benelux. Bij ons staan betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en een hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij een goed kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de DIN en ISO 9001 normen. Zo bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit, bij zowel onze producten als onze services.

Heeft u interesse in onze producten?

Een dozenklem voor uw bruin- en witgoed

Wij hebben twee verschillende soorten dozenklemmen in ons assortiment die het palletloos transport van verpakt bruin- en witgoed soepeler en veiliger maken. De dozenklem UKKS heeft vastgeschroefde armen met een breed, met rubber bekleed oppervlak. Op deze manier wordt de klemkracht gelijkmatig verdeeld. Daarnaast hebben we de dozenklem UKKP met pendelarmen. Deze zijn geschroefd en uitwisselbaar voor een gegarandeerde veilige en eenvoudige werking met uitstekend doorzicht.

Dozenklem

Leer meer over het Durwen ServicePlus pakket

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u, naast uitstekende machines, ook de beste service brengen omdat wij het Durwen ServicePlus pakket ontwikkeld. Hiermee zorgen we ervoor dat uw apparatuur minder onderhoud nodig heeft. Zo heeft u een minimum aan reparatiekosten. Bent u benieuwd naar onze service of heeft u interesse in een dozenklem? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)73 – 6400051. Bekijk daarnaast ook zeker eens een van onze andere producten, bijvoorbeeld een klem voor de heftruck of havenklem.