Voor een stevige klem voor op een heftruck moet u bij Durwen Benelux zijn. Durwen is het bekende merk uit Duitsland voor alle heftruckvoorzetapparatuur en toebehoren daarvoor. In deze fabriek werken alleen vakkundige medewerkers die met de modernste apparatuur en technieken deze machines in elkaar zetten. Sinds 2012 verkopen we ook producten in de Benelux vanuit onze nieuwe vestiging in ’s-Hertogenbosch! Zo voorzien wij de gehele Benelux van de beste kwaliteit heftruckvoorzetapparatuur en toebehoren.

Heeft u interesse in onze producten?

Vind de beste klem voor elke klus met uw heftruck

Bent u op zoek naar een klem voor op uw heftruck? Dan is het van belang dat u zich eerst afvraagt voor welk doel u deze nodig heeft. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan klemmen van de beste kwaliteit. Deze zijn gemaakt volgens onze Durwen ServicePlus Technologie die ervoor zorgt dat uw heftruckvoorzetapparatuur zo min mogelijk onderhoud behoeft en de reparatiekosten bij een defect zo laag mogelijk gehouden worden. Onze soorten klemmen:

  • Havenklemmen
  • Vorkenklemmen
  • Stenenklemmen
  • Balenklemmen
  • Container-kistenklemmen
  • Dozenklemmen
Klem heftruck

Levering en service

Nadat u bij ons een klem voor op uw heftruck of andere onderdelen gekocht heeft, zorgen wij voor de beste service. Wij zorgen voor de levering, maar ook als er een defect optreedt kunt u contact met ons opnemen. Is dit het geval of wilt u graag een nieuwe klem voor op uw heftruck bestellen bij ons? Bel dan naar +31 (0)73 – 6400051.