Zoekt u een kantelaar voor op uw heftruck? Dan koopt u die natuurlijk bij Durwen Benelux. Bij ons staat, naast de beste kwaliteit en betrouwbaarheid, het klantenbelang hoog in het vaandel. En dat niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze aftersales. Als er namelijk problemen zijn met bijvoorbeeld de kantelaar van uw heftruck of andere onderdelen, dan kunt u altijd onze hulp inschakelen. Wij hebben een eigen werkplaats waar we reparaties en revisies uit kunnen voeren, zodat uw machine weer snel werkt en door u gebruikt kan worden.

Heeft u interesse in onze producten?

Durwen Benelux: dé leverancier voor een kantelaar en andere voorzetapparatuur voor een heftruck

Een kantelaar voor uw heftruck kan erg praktisch zijn en daarom kunt u deze natuurlijk aanschaffen bij Durwen Benelux. Al onze machines worden gemaakt in de fabriek van Durwen in Duitsland en wij leveren en indien gewenst installeren wij deze bij u in de gehele Benelux. Wij hebben dan ook een erg breed assortiment aan machines en toebehoren:

Kantelaar heftruck

Neem contact met ons op

Wilt u graag een kantelaar of een ander voorzetapparaat voor uw heftruck kopen? Of ondervindt u problemen met uw heftruckvoorzetapparaat? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051. Wij helpen u dan graag op weg! Bekijk ook eens een van onze andere producten, bijvoorbeeld de telescoopvorken.