Een vorkenversteller met sideshift biedt u een uitstekend doorzicht en is bij Durwen Benelux B.V. beschikbaar in verschillende varianten. Hierdoor is er voor uw reachtruck ook een geschikte uitvoering. Wij lichten de mogelijkheden per variant graag verder voor u toe als u telefonisch contact met ons opneemt.

Heeft u interesse in onze producten?

Waarom is het verstandig om een vorkenversteller met sideshift te kopen?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van een vorkenversteller met sideshift voor uw heftruck. Door de sideshift-installatie kunt u de vorken eenvoudig bedienen en gelijktijdig naar rechts of links sturen. Pallets pakt u moeiteloos op en fouten bij het aanrijden kunt u eenvoudig corrigeren. In ons assortiment vindt u verschillende vorkenverstellers met sideshifts. Wat het beste product voor uw heftruck is? Onze ervaren medewerkers geven u graag een advies op maat.

Vorkenversteller met sideshift
Vorkenversteller met sideshift

Voorkom langdurige en ongeplande stilstand met onze DSP-technologie

Natuurlijk wilt u dag in, dag uit, door kunnen gaan met uw werkzaamheden. Bij intensief gebruik van de vorkenversteller met sideshift kan het toch gebeuren dat deze kapot gaat. Kies dan voor onze DSP-Technologie. Hiermee realiseert u een maximale inzet met minimaal onderhoud en reparatiekosten. Geïnteresseerd? Wij vertellen u er graag meer over.

Laat uw bedrijf 24/7 draaien en schaf onze producten vandaag nog aan

Duitse kwaliteit gefabriceerd in onze eigen fabriek: dat is waar onze producten, zoals een vorkenversteller met sideshift, garant voor staan. Wilt u meer weten over onze producten, zoals een draaibare vorkenversteller of misschien wel een vorkenspreider? Heeft u vragen over onze DSP-Technologie? Of heeft u overige vragen? Bereik ons door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.