Met een speciale balenklem voor pulp kunt u volumineuze balen verplaatsen en dicht naast elkaar stapelen. Met behulp van een balenklem van Durwen Benelux B.V. is dit een gemakkelijke klus voor u. In onze fabriek in Duitsland produceren we namelijk enkel voorzetapparatuur van de beste kwaliteit. Hierdoor heeft u slechts minimale onderhoudskosten en -werkzaamheden en gaat de balenklem nog jaren mee. Zo kunt u dit voorzetapparaat geruime tijd intensief gebruiken en haalt u uw investering er zeker uit.

Heeft u interesse in onze producten?

Een balenklem voor pulp die aan al uw wensen voldoet

In ons assortiment vindt u verschillende soorten klemmen, waaronder de balenklem voor pulp. Daarnaast kunt u onder andere ook bij ons terecht voor:

 

Aan welke eisen moet uw klem voldoen? Laat het ons weten, dan komen we met een passende oplossing voor uw bedrijf. Vanuit onze vestiging in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, kunnen we de heftruckproducten die u bij ons bestelt bovendien snel leveren. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren al aan de slag, bijvoorbeeld met een balenklem voor pulp.

 

Balenklem pulp

Kies voor efficiënte apparatuur die u gemakkelijk monteert

Wilt u een balenklem voor pulp aanschaffen? Kies dan voor de voorzetapparatuur van ons bedrijf. Deze apparatuur is gemakkelijk te monteren en efficiënt in het gebruik. Heeft u een vraag over een van onze balenklemmen of wilt u meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.