Een roterende vorkenklem van Durwen Benelux B.V. is ontzettend wendbaar. Hierdoor kunt u er eenvoudig goederen mee stapelen of dicht tegen elkaar aan zetten. Het verplaatsen van moeilijke lasten wordt bovendien een stuk eenvoudiger. U kunt namelijk zowel kratten als banden en balen tussen de vorken klemmen. Dat maakt een roterende vorkenklem breed inzetbaar.

Heeft u interesse in onze producten?

Een roterende vorkenklem van uitstekende kwaliteit

Wanneer u voor een roterende vorkenklem van ons bedrijf kiest, gaat u voor kwaliteit. Onze voorzetapparatuur wordt namelijk in onze eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste machines om tot het best mogelijke resultaat te komen. Vervolgens wordt de vorkenklem snel bij u geleverd vanuit onze locatie in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch. Hierdoor kunt u dus al snel aan de slag met uw aanwinst.

Roterende vorkenklem
Roterende vorkenklem

Kies uit een breed aanbod aan heftruckvoorzetten

Naast een roterende vorkenklem kunt u ook voor andere heftruckaanbouwdelen bij ons terecht. Denk hierbij onder andere aan:

 

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons uitgebreide productaanbod. We hebben altijd een passende oplossing voor uw bedrijf, dus het loont zich om naar de mogelijkheden te informeren.

Profiteer van uitgebreide service

Of u nu een roterende vorkenklem of ander heftruckproduct aanschaft; u kunt er jaren mee vooruit. Is uw product toe aan onderhoud of is er toch een reparatie nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen voor uitstekende service en onderhoud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons leveranciersbedrijf voor heftruckonderdelen door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.