Een draaibare balenklem voor het palletloos handlen van balen papier, stof of cellulose vindt u bij Durwen Benelux B.V. in verschillende uitvoeringen. De roterende balenklem en andere balenklemmen produceren wij in eigen fabriek in Duitsland. Dankzij onze vestiging in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, kunnen wij uw producten snel bij u op locatie leveren. Ons aanbod is geschikt voor vrijwel iedere inzet, wat ons tot een van de leidende leveranciers op het gebied van voorzetapparatuur van heftrucks maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden van een roterende balenklem voor uw branche? Onze medewerkers lichten de mogelijkheden telefonisch verder voor u toe.

Heeft u interesse in onze producten?

Kies uit verschillende uitvoeringen op de draaibare balenklem

Een groot voordeel van het kopen van onze draaibare balenklemmen, is dat u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. De uitvoeringen op een roterende balenklem die u in ons assortiment vindt, zijn:

  • PBK
  • PBK-CR
  • DPBK
Draaibare balenklem

Kies voor optimaal gebruik dankzij ons onderhoud

Heeft u een draaibare balenklem aangeschaft? Dan wilt u de roterende balenklem natuurlijk intensief en regelmatig gebruiken. Hoge kosten en onderhoud neemt u er liever niet bij. Met de DSP-Technologie behaalt u maximaal inzet met een minimum aan onderhoud en reparatiekosten. Langdurig onderhoud en ongeplande stilstand is verlies. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Kies daarom voor onze uitstekende service en producten van hoge Duitse kwaliteit. Heeft u vragen over onze draaibare balenklem of andere producten, zoals een bandenklem voor een heftruck? U stelt ze telefonisch via +31 (0)73 – 6400051.