Zoekt u een bandenklem voor uw heftruck? Bij Durwen Benelux B.V. kiest u uit diverse producten op het gebied van heftruckvoorzetapparatuur. Deze worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland. De ruime productiefaciliteit, geschoolde vakmensen en de modernste machines zorgen ervoor dat u altijd kwaliteit kunt verwachten. En met een vestiging in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, wordt uw apparatuur ook nog eens snel geleverd.

Heeft u interesse in onze producten?

Verplaats probleemloos banden en dergelijke met een bandenklem voor uw heftruck

Een bandenklem is noodzakelijk als u met uw heftruck zaken als banden, stoepranden, betonnen elementen en traptreden wilt verplaatsen. Dankzij de stevige grip en het ruime bereik van deze klem klaart u deze klus moeiteloos met uw machinepark. Wat voor producten moet u dagelijks verplaatsen? Laat het ons weten en wij bieden een oplossing op maat. Dat kan een bandenklem voor uw heftruck zijn, maar bijvoorbeeld ook een balenklem voor pulp.

Bandenklem heftruck
Bandenklem heftruck

Voorkom langdurige stilstand met de Durwen ServicePlus Technologie

Als u een bandenklem heeft gekocht voor uw heftruck, wilt u hier natuurlijk lang en intensief gebruik van kunnen maken. Daarvan bent u verzekerd met de Durwen ServicePlus Technologie. U bent een minimum aan onderhoudskosten en onderhoudswerkzaamheden kwijt. Bovendien hebben de slijtonderdelen een uiterst lange levensduur waardoor u dag in, dag uit, kunt werken met onze producten.

Vragen? Stel ze door te bellen

Heeft u vragen over een bandenklem voor uw heftruck? Wilt u meer weten over Durwen ServicePlus Technologie? Of heeft u vragen over andere voorzetapparatuur, zoals een papierrollenklem, een pallet handler of een vorkenklem? Wat uw vraag ook is, we geven u graag antwoord via +31 (0)73 – 6400051. Bieden wij u binnenkort persoonlijk advies én een oplossing voor uw branche?