Koop een draaibare vorkversteller voor uw heftruck bij Durwen Benelux. Bij ons krijgt u naast de beste kwaliteit, ook de beste service. Wij vinden onderhoudsvriendelijkheid erg belangrijk. Ook na uw aankoop brengen we dit bij onze producten in de praktijk met de Durwen ServicePlus Technologie. Dankzij deze technologie heeft uw machinepark minder onderhoud nodig en worden eventuele reparatiekosten zo laag mogelijk gehouden. Wij hebben dan ook een eigen onderdelenmagazijn en een werkplaats waar we reparaties en revisiewerk kunnen doen, zodat we u bij een defect of storing zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen helpen.

Heeft u interesse in onze producten?

Kies de heavy duty draaibare vorkversteller van Durwen Benelux

Wij hebben een erg goede draaibare vorkversteller in ons assortiment, namelijk een heavy duty draaibare vorkversteller. Deze heeft een dubbele asgeleider en is natuurlijk 360 graden draaibaar. Deze draaibare vorkversteller is uitgevoerd met geschroefde vorken. Het apparaat kan soepel draaien door een slijtvaste wormwiel overbrenging en een draailager die afgedicht is tegen stof.

Draaibare vorkversteller

Ontvang dezelfde service bij Durwen in Duitsland en in de Benelux

De fabriek waar de producten van Durwen gemaakt worden staat in Duitsland. Om deze producten ook in de Benelux te kunnen verkopen, is er een vestiging in ’s-Hertogenbosch bijgekomen. Natuurlijk wordt hier gewerkt met dezelfde kwaliteit en service. U kunt bij ons altijd terecht. Heeft u interesse in een draaibare vorkversteller of andere voorzetapparatuur voor uw heftrucks? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.