Voor een kistenkantelaar die tot wel 360° kan draaien, kiest u voor Durwen Benelux B.V. Met de kantelaars kunt u onder andere gitterboxen en andere containers draaien. Onze producten vindt u bij een van onze dealers in de Benelux. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch de bestelling met ons door te nemen.

Heeft u interesse in onze producten?

Wat voor kistenkantelaar heeft u nodig?

Een groot voordeel van het bestellen bij een leverancier met decennialange ervaring, is dat u een gevarieerde keuze aan verschillende uitvoeringen op het gebied van rotators heeft. Kies bijvoorbeeld voor een kistenkantelaar met een gietstalen frame en worm-wormwiel aandrijving of een rotator waarbij uw containerboxen zijdelings vast worden gehouden. Het zijn enkele van de vele mogelijkheden die u hier terugvindt.

Kistenkantelaar heftruck
Kistenkantelaar heftruck

Kies voor DSP-Technologie en profiteer van een optimale service

Gaat uw kistenkantelaar kapot of werkt deze niet meer naar behoren? Dan wilt u dit natuurlijk wel zo snel mogelijk oplossen, zonder dat u daar veel tijd en geld aan kwijt bent. Dat is precies de reden waarom u voor onze DSP-Technologie kiest. U profiteert bij ons namelijk van tal van voordelen, zoals:

  • Een hoogwaardige productlevensduur
  • Gering aantal onderdelen
  • Minimale onderhoudswerkzaamheden
  • Langere service intervallen

Bel ons voor vragen over bestellingen, service en onderhoud

Wilt u een kistenkantelaar kopen, deze laten repareren of onderhouden? Bent u op zoek naar andere voorzetapparatuur, zoals een heftruckklem of een multi-pallet handler? Of heeft u vragen die u graag kenbaar wilt maken? In alle gevallen staan we u graag telefonisch te woord via +31 (0)73 – 6400051.