Bestel voor het grote werk een meervoudige vorkversteller bij Durwen Benelux. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan allerlei soorten voorzetapparatuur voor heftrucks zoals klemmen, zijschuivers, rotators, kraanarmen, laststabilisatoren, verlengsloffen en natuurlijk (meervoudige) vorkverstellers. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van voorzetapparatuur voor heftrucks. Daarom bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit én service.

Heeft u interesse in onze producten?

Een meervoudige vorkversteller voor het grote werk

We hebben natuurlijk ook een breed assortiment aan meervoudige vorkverstellers. We hebben twee types tweevoudige palletvorkenverstellers. Deze kunnen een of twee pallets naast elkaar opnemen en deze pallets kunnen dan van en naar elkaar toe bewogen worden. Ze zijn ook voorzien van een constante sideshift. Met deze meervoudige vorkversteller bent u verzekerd van maximale bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Onze andere vorkverstellers hebben dat natuurlijk ook:

  • Schepbakken
  • Vatenklemmen
  • Meervoudige palletvorkenversteller met pantograaf
  • Drie-, vier- en achtvoudige palletvorkenverstellers
Meervoudige vorkversteller

Bel ons voor deskundig advies

Vindt u het lastig een keuze te maken voor de juiste meervoudige vorkversteller? Bespreek dan uw ideeën met onze vakkundige medewerkers en zij geven u een passend advies zodat u het juiste product aanschaft. Wilt u meer informatie voordat u een vorkversteller aanschaft of heeft u vragen over onze topservice? Of wilt u graag al een machine van ons bestellen? In alle gevallen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.