Schaf een vorkenversteller voor op uw heftruck aan bij Durwen Benelux B.V. Zo verandert u de afstelling van heftruckvorken zonder dat u uit de heftruck moet stappen. De voorzetapparatuur voor heftrucks in ons aanbod wordt geproduceerd in de fabriek in Duitsland. Vervolgens leveren wij deze apparatuur in Nederland, België en Luxemburg. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van toebehoren voor heftrucks. Zo ontvangt u uitstekend advies over de beste vorkenversteller, bijvoorbeeld een dubbele pallet vorkenversteller, voor uw situatie.

Heeft u interesse in onze producten?

Kies voor een meervoudige of enkelvoudige pallet vorkenversteller

Of u een meervoudige of een enkelvoudige vorkenversteller nodig heeft, hangt af van waarvoor u deze wenst te gebruiken. De meervoudige vorkversteller kan meerdere pallets naast elkaar optillen en van en naar elkaar toe brengen. In ons assortiment hebben we twee-, drie- vier- en zelfs achtvoudige pallet vorkenverstellers! Naast dubbele, hebben we ook een enkelvoudige pallet vorkenversteller die voorzien is van geschroefde vorken en een ventiel gestuurde sideshift. Zo vindt u altijd de beste vorkenversteller voor uw werkzaamheden bij ons.

Vorkenversteller
Vorkenversteller

Kies uit een ruime huurvoorraad aan apparatuur

Het is ook mogelijk om, naast het kopen van een dubbele of enkele pallet vorkenversteller, verschillende voorzetapparatuur voor uw heftruck bij ons te huren. Heeft u apparatuur voor op de korte of lange termijn nodig? U kiest bij ons uit een ruime huurvoorraad waarin u nieuwe, gebruikte, mechanische en hydraulische apparatuur kunt huren. Deze voorraad is erg wisselend, dus neem contact met ons op voor het actuele huuraanbod. Onze medewerkers bespreken graag samen met u wat er mogelijk is om u te helpen met de juiste apparatuur.

Ontvang de beste kwaliteit en service

Wilt u een dubbele pallet vorkenversteller kopen? Dan bent u te allen tijde verzekerd van producten van een hoge kwaliteit. Dat is echter niet alles. De service vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij onze DSP-technologie, waarmee wij een makkelijke en snelle vervanging van de onderdelen garanderen. Wilt u hier graag meer over weten? Of heeft u overige vragen, zoals over het huren van een voorzetapparaat? In beide gevallen neemt u telefonisch contact met onze ervaren medewerkers op via +31 (0)73 – 6400051.