N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Pallet handler

Bij Durwen Benelux B.V. vindt u een enkelvoudige of meervoudige pallet handler van de beste kwaliteit! Al onze machines worden in de fabriek in Duitsland in elkaar gezet door de meest vakkundige medewerkers. Hier ligt de basis van het bedrijf en worden alle machines gemaakt met de nieuwste technieken. Kiest u voor Duitse kwaliteit? Dan helpen wij u graag verder.

Kiest u voor een enkelvoudige of meervoudige pallet handler?

Heeft u een enkelvoudige of meervoudige pallet handler nodig? Elke pallet handler, ook wel een vorkensteller genoemd, is anders. Toch hebben al onze uitstekende machines een aantal dingen gemeen. Zo hebben ze allemaal een uitstekend doorzicht voor optimaal zicht en minimale voorbouwmaten. Meervoudige pallet handlers zijn ideaal om meerdere pallets tegelijk op te tillen en deze van en naar elkaar toe te bewegen. U vindt hier naast tweevoudige pallet handlers, ook drie-, vier- en zelfs achtvoudige vorkenverstellers!

Kwaliteit verzekerd dankzij decennia ervaring

Sinds 1947 produceren wij machines en sinds 1970 zijn wij gespecialiseerd in het produceren van voorzetapparatuur voor heftrucks, zoals een enkelvoudige en meervoudige pallet handler. Met onze jarenlange ervaring bent u er dus van verzekerd dat u machines van de beste kwaliteit aanschaft. Kiest u voor een enkelvoudige of meervoudige pallet handler? We horen het graag van u.

Vragen? Bel ons!

Klantvriendelijkheid, service en de beste kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Zijn er problemen met uw apparaten of heeft u vragen over een van onze producten? Ons team van professionals staat u graag te woord. Ook voor het bestellen van apparatuur kunt u bellen naar +31 (0)73 – 6400051.

Neem nu contact met ons op!