Met een multi-pallet handler van Durwen Benelux B.V. kunt u meerdere pallets tegelijkertijd optillen. De handlers kunnen veel gewicht aan en zijn hierdoor met name geschikt voor de drankenindustrie. Een multi-pallet handler is dan ook vrijwel onmisbaar voor frisdrankfabrikanten en brouwerijen. Maar ook andere bedrijven die goederen op pallets uitleveren hebben baat bij deze efficiënte voorzetapparatuur.

Heeft u interesse in onze producten?

Verkort laad- en lostijden met een multi-pallet handler

Een multi-pallet handler is de investering zeker waard. Net als onze andere aanbouwdelen voor heftrucks is dit apparaat namelijk van uitstekende kwaliteit, waardoor de handler lang meegaat. Vanuit onze eigen fabriek in Duitsland produceren onze vakmensen namelijk enkel voorzetapparatuur van de beste kwaliteit. Hierdoor profiteert u van minimale onderhoudskosten en een lange levensduur. Daarnaast worden laad- en lostijden met behulp van deze innovatieve pallet handler een stuk korter, waardoor u veel vooruitgang boekt op het gebied van efficiëntie.

Multi-pallet handler

Informeer naar de mogelijkheden

Vanuit onze vestiging in Drunen, nabij ’s-Hertogenbosch, kunnen wij uw multi-pallet handler snel bij u leveren. Hierdoor kunt u er op korte termijn al mee aan de slag. Hetzelfde geldt voor onze andere apparatuur, waaronder de havenklem en roterende vorkenklem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051 of vul het contactformulier in.