Een vorkenspreider of vorkversteller wordt gebruikt om de afstand tussen de palletlepels gemakkelijk aan te passen. Pallets worden eenvoudig verladen of verplaatst. Door een spreider met acht lange vorken kunnen ook grote ladingen moeiteloos worden verplaatst. Bekijk de mogelijkheden alvast online en laat u adviseren door de specialisten van Durwen Benelux B.V. over welk product het beste past binnen uw bedrijf.

Heeft u interesse in onze producten?

Wat voor vorkenspreider zoekt u voor uw vorkheftruck?

Een groot voordeel van onze vorkenspreiders, is dat u kiest uit verschillende varianten van hoogwaardige Duitse kwaliteit. De categorieën waarin wij onze producten verdeeld hebben, zijn:

Vorkenspreider
Vorkenspreider

Heeft u apparatuur nodig? Huur!

Komt er binnenkort een groot project aan waarvoor u tijdelijk extra apparatuur nodig heeft? En gaat dit om een korte of lange termijn? In dat geval is het verstandig om deze voorzetapparatuur te huren uit onze huurvoorraad. Omdat deze voorraad van dag tot dag varieert, adviseren wij u om vandaag nog contact op te nemen en de opties voor uw project te bespreken.

Stel uw vragen telefonisch

Wilt u meer weten over het actuele aanbod aan nieuwe en gebruikte hydraulische en mechanische voorzetapparatuur? Heeft u vragen over een van onze vorkenspreiders? Of heeft u overige vragen over onze service? In alle gevallen staan we u graag telefonisch te woord via +31 (0)73 – 6400051.