Een stevige witgoedklem koopt u bij Durwen Benelux. Hiermee verplaatst u eenvoudig witgoed en andere lasten die u niet op een pallet kunt plaatsen. Onze klemmen en andere heftruck voorzetapparatuur worden allemaal geproduceerd in onze fabriek in Duitsland volgens onze unieke Durwen ServicePlus Technologie. Dit betekent dat er een gering aantal onderdelen gebruikt wordt. Deze onderdelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarom zijn er minimale onderhoudskosten en langere service intervallen. Hierdoor profiteert u van de beste kwaliteit met een maximaal rendement!

Heeft u interesse in onze producten?

Verkiest u een witgoedklem met vaste armen of met pendelarmen?

Bent u op zoek naar een witgoedklem? Dan heeft u bij ons de keuze uit een witgoedklem met vaste armen of met pendelarmen. Beiden zijn ze erg geschikt voor palletloos transport van zowel wit- als bruingoed. Hierbij de klemkracht gelijkmatig over de last verdeeld door de met rubber beklede armen. Beide klemmen hebben een uitstekend doorzicht waardoor een eenvoudige en veilige werking gegarandeerd is. In het aanbod vindt u nog andere varianten van de witgoedklem met pendelarmen, zoals een type met dubbel pendelende armen of een type met een vaste en een dubbel pendelende arm. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Witgoedklem

Ontvang telefonisch gepast advies en meer informatie

Wilt u een witgoedklem aanschaffen voor uw machinepark? Ontvangt u graag advies over de juiste keuze of meer informatie over een van onze producten, zoals de balenklem of een vorkenklem? Dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.