Voor de beste vorkenklemmen moet u bij Durwen Benelux zijn. Met deze klemmen wordt het verplaatsen van moeilijke lasten als kratten, banden en balen makkelijker. Ze zijn namelijk perfect om deze lading goed tussen de vorken van uw machine te klemmen. Durwen machines en voorzetapparatuur voor heftrucks zoals de vorkenklem worden gemaakt in Duitsland, en worden door onze onderneming verkocht in de hele Benelux. Zo kan iedereen, inclusief uw bedrijf, profiteren van de kwaliteit van de heftrucks en voorzetapparatuur zoals vorkenklemmen.

Heeft u interesse in onze producten?

Ontdek de diverse soorten vorkenklemmen

Er zijn verschillende soorten vorkenklemmen opgenomen in ons assortiment. Zo hebben we reguliere vorkenklemmen, roterende en draaibare vorkenklemmen. Deze zijn natuurlijk allemaal van de beste kwaliteit. Zo is de vorkenklem PGK voorzien van een ventielgestuurde sideshift, heeft deze een verstelbereik tot buiten de framebreedte en kan deze zowel op als tussen de vorken opnemen. De draaibare bandenklem en roterende vorkenklemmen kunnen natuurlijk tot wel 360 graden draaien, wat zorgt voor een erg soepel lopend werkproces.

Vorkenklemmen

Wij herstellen uw vorkenklem en andere apparatuur op locatie of in de werkplaats

Functioneert uw heftruckvoorzetapparatuur niet meer naar behoren? Dan zijn wij beschikbaar om deze te herstellen. Wij hebben namelijk ons eigen onderdelenmagazijn waardoor we snel toegang hebben tot alle benodigde onderdelen. We kunnen uw vorkenklem of een ander heftruckvoorzetapparaat dan ook repareren in onze eigen werkplaats. Verder kunt u gebruikmaken van onze technische dienst die u in heel Benelux kan helpen. Wilt u onze technische dienst inschakelen voor reparaties? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 6400051.